Wij werken samen met Boekenwereld

Boekenwereld.com is de winkel van Veen Bosch & Keuning (VBK uitgevers)

VBK uitgevers is een groep van sterke fictie- en non-fictie-uitgeverijen. Samen zijn we marktleider in de algemene boekenmarkt. De uitgeverijen van VBK uitgevers maken (e-)boeken in alle soorten en maten. Van (literaire) romans, (literaire) thrillers, kinderboeken, reisboeken, kookboeken, poëziebundels, stripboeken, woordenboeken, sportboeken, fantasyboeken en chicklits, tot boeken over onder andere politiek, cultuur, natuur, spiritualiteit en kunst. Daarnaast maken we tijdschriften, apps en websites, en worden er geregeld evenementen georganiseerd.

Op Boekenwereld.com bestel je betrouwbaar en gemakkelijk alle (beschikbare) boeken. Het uitleveren gebeurt door het Centraal Boekhuis in samenwerking met PostNL. Heb je een vraag over onze winkel? Neem dan contact met ons op via de contactpagina of social media. Wij zijn te vinden op FacebookTwitter en Instagram.

Kijk voor meer informatie over VBK uitgevers.

Thuiswinkelwaarborg gecertificeerd

Boekenwereld.com is in bezit van het keurmerk van de Thuiswinkel. Wij zijn trots op dit certificaat.

Vragen over Boekenwereld? Klik hier om te kijken of jouw vraag tussen de veel gestelde vragen staat

Mocht je vraag niet beantwoord zijn dan verzoeken we je contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zijn telefonisch te bereiken op 088 – 800 2050 of schriftelijk door een e-mail te sturen naar klantenservice@boekenwereld.com