Theoblogie vernieuwd!

25 februari 2019

De weblog Theoblogie ondergaat woensdag een facelift. Met de vernieuwing geven we aan dat Theoblogie ook de komende jaren het platform voor actuele theologie wil zijn en blijven. Elke dag plaatsen we één of meer blogs, lezingen, filmpjes, achtergrondartikelen en nieuwsberichten. Het uitgangspunt bij het schrijven van berichten blijft het enthousiasme over alles wat op het vakgebied theologie gebeurt, en dat is nog altijd heel veel. Alle Theoblogie.nl-bloggers houden zich dagelijks bezig met theologie. Sommigen als auteur, anderen als hoogleraar, voorganger of uitgever.

Nieuw is ook dat op termijn ook een deel van de artikelen van de website Nieuwheilig.nu wordt overgezet naar Theoblogie. Daarmee komt Nieuwheilig.nu te vervallen.

Wij heten u ook de komende tijd van harte welkom op de vernieuwde Theoblogie!

Categorieën

Boekenwereld
Voor de verkoop van onze producten werken wij samen met boekenwereld. Hierdoor bestel je betrouwbaar en gemakkelijk bij een online boekenwinkel die in bezit is van het keurmerk van de Thuiswinkel. Hier vind je meer informatie of veelgestelde vragen over het bestellen bij boekenwereld.