Nieuwheilig.nu komt naar Theoblogie

13 juni 2019

Op zoek naar inspiratie, achtergrondinformatie, actuele ontwikkelingen en initiatieven op het gebied van inclusief christendom? Dan is nieuwheilig.nu het antwoord!

Nieuwheilig

In de glossy ‘nieuwheilig.nu’ ging gasthoofdredacteur Janneke Stegeman op zoek naar hedendaagse vormen van heiligheid. Onderwerpen als sociale gerechtigheid, racisme, vluchtelingen, nieuwe rituelen, heilige plekken, diversiteit en seksualiteit passeerden de revue in reportages, spannende interviews en inspirerende columns. ‘Nieuwheilig.nu’ werkt samen met Sylvana Simons, Claartje Kruijff (Theoloog des Vaderlands voor het jaar 2017), Rikko Voorberg, Franca Treur en diverse andere relevante stemmen van nu: kritisch, open en vrij. De website nieuwheilig.nu biedt deze kritische en open stemmen een platform. Deze website is nu ge├»ntegreerd in Theoblogie. Via deze link kun je alle artikelen van nieuwheilig lezen.

Categorie├źn

Reacties (1)

  • Rob Visser schreef:

    Beste mensen,

    Een tijdje geleden ontving ik automatisch berichten over nieuws rond nieuwheilig.nu. Sinds mijn e-mail adres is veranderd heb ik ze geloof ik niet meer gezien. Hoe kan ik me opnieuw voor die berichten abonneren?

    Met vriendelijke groet,

    Rob Visser