Lody van de Kamp en Oumaima al Abdellaoui schrijven elkaar een extra brief

4 april 2019

In hun boek Over muren heen schrijven Lody van de Kamp en Oumaima al Abdellaoui brieven naar elkaar die een boeiend inkijkje bieden in twee culturen in onze Nederlandse samenleving. Beiden zoeken ze naar verbinding, maar schromen niet de scheidslijnen aan te geven.

Filmpje met Lody van de Kamp en Oumaima al Abdellaoui:

Beide auteurs schreven voor Theoblogie een extra brief en lazen die op de hoogste verdieping van het QO Hotel in Amsterdam aan elkaar voor. In de video hieronder kunt u deze brieven beluisteren.

De extra brieven nalezen kan ook:

Open de extra brief van Lody van de Kamp
Open de extra brief van Oumaima al Abdellaoui

Lees ook de andere brieven die Lody en Oumaima aan elkaar schreven:

over muren heen lody van de kamp oumaima

Over muren heen van Lody van de Kamp en Oumaima Al Abdellaoui is een briefwisseling tussen een rabbijn en een moslima en biedt een boeiende inkijk in twee culturen in onze Nederlandse samenleving. Beiden zoeken ze naar verbinding, maar schromen niet de scheidslijnen aan te geven. Oumaima en Lody komen uit twee verschillende werelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Boekenwereld
Voor de verkoop van onze producten werken wij samen met boekenwereld. Hierdoor bestel je betrouwbaar en gemakkelijk bij een online boekenwinkel die in bezit is van het keurmerk van de Thuiswinkel. Hier vind je meer informatie of veelgestelde vragen over het bestellen bij boekenwereld.