Sales bij KokBoekencentrum!

7 november 2019

Het is Sales bij KokBoekencentrum. Bekijk hier de tijdelijke acties en scherpe prijzen van dit moment met onze theologische uitgaven. Deze actie loopt tot op 23 december 2019.

Blader door de boeken met korting:

Heilige strijd door Beatrice de Graaf

In dit helder geschreven essay zoekt Beatrice de Graaf naar een theologische visie op geweld, het kwaad en onze veiligheid.


Sterk door de liefde van Martin Luther King

Vijftig jaar na de moord op Martin Luther King leven diens charisma en inspiratie onverminderd voort. In dit boek Sterk door de liefde komen zijn bevlogen preken aan bod.


Ontmoeting

Pastorale bezoeken afleggen, het is mooi, dankbaar, spannend en soms zwaar om te doen. Dit boek wil pastorale bezoekers inspireren, nieuwe ideeën aanreiken en laten leren van anderen.


Koester je hart van Mirjam van der Vegt

Dit is een boekje om stil van te worden. Mirjam van der Vegt neemt je mee op reis naar je hart. Een weg die je van uiterlijke stilte, door de woestijn van je leven, naar innerlijke stilte brengt.


Voluit leven van Anselm Grün

Voluit leven is een dagboek van Anselm Grün, met maandthema’s: tot rust komen, vertrouwen bij verandering, loslaten, zintuiglijk leven, schoonheid ervaren, aandacht geven, genieten, worstelen, kind worden.


Verbonden en vervreemd van Wim Dekker

­Hoe kunnen wij in onze seculiere, pluralistische cultuur over God spreken? En welke boodschap hebben we dan?


Verzameld werk deel 1 van J.H. Gunning jr.

Het theologische erfgoed van J.H. Gunning jr. is nog steeds relevant voor de huidige vraagstukken van christelijk geloof en moderne cultuur en kan ook nu een oriëntatie bieden voor kerk, samenleving en theologie. Het Verzameld Werk bevat een representatieve selectie uit Gunnings oeuvre. Dit is het eerste deel in de driedelige reeks.


Verzameld werk deel 2 van J.H. Gunning jr.

Het theologische erfgoed van J.H. Gunning jr. is nog steeds relevant voor de huidige vraagstukken van christelijk geloof en moderne cultuur en kan ook nu een oriëntatie bieden voor kerk, samenleving en theologie. Het Verzameld Werk bevat een representatieve selectie uit Gunnings oeuvre. Dit is het tweede deel in de driedelige reeks.


Verzameld werk deel 3 van J.H. Gunning jr.

Het theologische erfgoed van J.H. Gunning jr. is nog steeds relevant voor de huidige vraagstukken van christelijk geloof en moderne cultuur en kan ook nu een oriëntatie bieden voor kerk, samenleving en theologie. Het Verzameld Werk bevat een representatieve selectie uit Gunnings oeuvre. Dit is het derde deel in de driedelige reeks.

Boekenwereld
Voor de verkoop van onze producten werken wij samen met boekenwereld. Hierdoor bestel je betrouwbaar en gemakkelijk bij een online boekenwinkel die in bezit is van het keurmerk van de Thuiswinkel. Hier vind je meer informatie of veelgestelde vragen over het bestellen bij boekenwereld.