Win een exemplaar van ‘Ongeneeslijk religieus’!

31 januari 2019
Filosoof en theoloog Gerko Tempelman neemt zichzelf in zijn boek Ongeneeslijk religieus onder de loep. Zijn persoonlijke verhaal is precies het verhaal van God en de moderne tijd. Het is een verhaal over het verdwijnen van God, maar ook een verhaal waarin het nog verbijsterend vaak over God blijft gaan.
    
Sterker nog: het is een verhaal over een verwarrende comeback van God in de hedendaagse filosofie. Een wederopstanding, zo je wilt, maar dan verzonnen door atheïstische filosofen. Gerko Tempelman wil er het fijne van weten. Om te zien of je er iets mee kunt, als je ongeneeslijk religieus bent.

 

Wij geven twee exemplaren van Ongeneeslijk religieus weg. Wilt u kans maken op één exemplaar? Mail dan vóór 5 februari 2019 de reden waarom u wel of niet ongeneeslijk religieus bent naar promotie@kokboekencentrum.nl.

 

Ja, ik wil kans maken

 


Ongeneeslijk religieus – Gerko Tempelman

 

Ongeneeslijk religieus - Gerko Tempelman
Hoe God verdween uit onze wereld/mijn leven en waarom steeds meer filosofen zeggen dat’ie terug is
Een toegankelijk geschreven boek over een actueel onderwerp, vol met persoonlijke ervaringen en verfrissende gedachtenkronkels.
Bestel het boek hier

 


N.a.v. Ongeneeslijk religieus | Gerko Tempelman | Uitgeverij KokBoekencentrum | Als paperback | Als e-book

Boekenwereld
Voor de verkoop van onze producten werken wij samen met boekenwereld. Hierdoor bestel je betrouwbaar en gemakkelijk bij een online boekenwinkel die in bezit is van het keurmerk van de Thuiswinkel. Hier vind je meer informatie of veelgestelde vragen over het bestellen bij boekenwereld.