Dag 1 – Veel aandacht voor de Veertigdagentijd op Theoblogie

20 februari 2012

Rolf RobbeVanaf vandaag is het de zogeheten Veertigdagentijd. Een speciale app moet helpen om hier dagelijks bij stil te staan: de app stuurt vanaf vandaag iedere dag een meditatie naar de iPhone, iPad of iPod waarop de app is geïnstalleerd.

De meditaties van de app zijn geschreven door Rolf Robbe en gaan  over een bijbels persoon die Jezus ontmoette onderweg naar het kruis.

De app is uitgegeven door uitgeverij Boekencentrum. De uitgeverij besteedt dit jaar veel aandacht aan de Veertigdagentijd. Dat gebeurt, naast de app, met een speciale Veertigdagencampagne op de weblog Theoblogie. Ook is er een speciale uitgave voor jongeren:  Make a difference 2012: Actief naar Pasen. Met deze uitingen wil Boekencentrum lezers en bezoekers inspireren in deze tijd van bezinning en zo met elkaar toeleven naar het feest van Pasen.

Categorieën

Boekenwereld
Voor de verkoop van onze producten werken wij samen met boekenwereld. Hierdoor bestel je betrouwbaar en gemakkelijk bij een online boekenwinkel die in bezit is van het keurmerk van de Thuiswinkel. Hier vind je meer informatie of veelgestelde vragen over het bestellen bij boekenwereld.