Aanmelden
Theoblogie biedt een platform aan theologen en theologisch geïnteresseerden. Veel auteurs worden actief benaderd met de vraag een blog te schrijven, bijvoorbeeld naar aanleiding van een recent verschenen uitgave. Of we publiceren een artikel uit een theologisch tijdschrift.

Heeft u een interessante theologische blog ‘op de plank’ liggen en wilt u die publiceren op Theoblogie? Dat kan. Mailt u uw verzoek met de blogtekst mét uw personalia naar marketing@boekencentrum.nl. Wij laten u zo spoedig weten (in de meeste gevallen binnen 24 uur) of uw blog geschikt is voor publicatie.

Gastblogger
U kunt ook een vaste gastblogger worden op Theoblogie. U krijgt autorisatie om zelf artikelen te plaatsen op Theoblogie. Een technische voorwaarde voor het krijgen van autorisatie is dat u reeds beschikt over een persoonlijk account op www.wordpress.com (hooguit een paar minuten werk).

Daarnaast maken wij natuurlijk graag (per mail) kennis met u: wie bent u, over welke onderwerpen wilt u bloggen, met welk doel, et cetera.

Om u (na het aanmaken van een  persoonlijk account) aan te melden als gastblogger, mailt u naar marketing@boekencentrum.nl onder vermelding van uw naam en uw e-mailadres dat u hebt gebruikt bij de registratie van uw WordPress-account (nooit uw wachtwoord meesturen!). Via dit e-mailadres geven wij u autorisatie om berichten op Theoblogie te plaatsen.

Wij hopen zowel lezers als auteurs een interessant theologisch platform te kunnen bieden!

Jako van Gorsel
Wendelmoed Knol
Medewerkers Marketing & Verkoop Boekencentrum Uitgevers