Margriet van der Kooi op de radio bij Andries Knevel

29 augustus 2016

Margriet van der Kooi was te gast bij Andries Knevel in het radioprogramma ‘EO Live’.
Ze vertelde over haar nieuwe boek Het kleine meisje van de hoop. Van der Kooi, ziekenhuis- en GGZ-pastor, vertelt in haar boek prachtige verhalen van gewone mensen die ze in haar werk ontmoette en hoe ze in die ontmoetingen telkens sporen van hoop probeert te ontdekken.

 

Het kleine meisje van de hoop-omslag

 

 

 

 

 

 

God spreekt

Er wordt wel gezegd dat mensen niet meer zo gelovig zijn. Dat de kerk en haar Boek versleten zijn. Dat mensen zelf wel kunnen bepalen wat geloof is en dat ze hun eigen goede gevoel in elkaar kunnen knutselen. Maar Margriet van der Kooi ziet als pastor in het ziekenhuis en in de psychiatrie dat mensen een groot verlangen hebben naar stevige ondergrond, naar richting en koers. De God in wie de christelijke kerk gelooft, is een God die spreekt. Vanuit dat vertrouwen spreekt zij met de mensen die op haar pad komen.

Beluister hier de uitzending.

 

Klik hier om het boek te bestellen.

Categorieën

Boekenwereld
Voor de verkoop van onze producten werken wij samen met boekenwereld. Hierdoor bestel je betrouwbaar en gemakkelijk bij een online boekenwinkel die in bezit is van het keurmerk van de Thuiswinkel. Hier vind je meer informatie of veelgestelde vragen over het bestellen bij boekenwereld.