Luigi Gioia: mini-conferentie in Zwolle

23 januari 2019

Zwolle middag Louigi Gioia

 

Op vrijdag 8 februari organiseren KokBoekencentrum, en het platform voor contemplatieve vernieuwing van de kerk Contemplatio.nl in de Zwolse Plantagekerk een mini-conferentie. De mini-conferentie heet ‘Contemplative inspiration for the Protestant tradition’. Luigi Gioia is hier de hoofdspreker.

Onder de doelgroep van deze mini-conferentie vallen bijvoorbeeld predikanten, theologen, kerkelijk werkers, (monastieke) pioniers en alle andere belangstellenden. Verder werken aan dit event Jos Douma, Patrick Nullens en Gerrit Immink mee. De mini-conferentie start om 14.00 uur (inloop vanaf 13.30) en eindigt om 17.00 uur.

De toegang bedraagt € 10,00 exclusief en € 22,50 inclusief het boek Aangeraakt door God. U kunt uw kaart reserveren via www.kokboekencentrum.nl/zwolle. Verder kunt u meer informatie op www.contemplatio.nl vinden.

 

Reserveer uw tickets hier.

 


N.a.v. Aangeraakt door God | Luigi Gioia | Uitgeverij KokBoekencentrum | Als paperback | Als e-book

Boekenwereld
Voor de verkoop van onze producten werken wij samen met boekenwereld. Hierdoor bestel je betrouwbaar en gemakkelijk bij een online boekenwinkel die in bezit is van het keurmerk van de Thuiswinkel. Hier vind je meer informatie of veelgestelde vragen over het bestellen bij boekenwereld.