Dit boek brengt je dichter bij God en bij elkaar!

12 september 2018

In dit artikel vindt u een leesfragment van het boek “Met jou en God verbonden. Het boek helpt je om je moeizame relatie nieuw leven in te blazen. Dr. Sue Johnson is de grondlegster van de Emotionally Focused Couple and Family Therapy, een moderne therapievorm die door dertig jaar onderzoek wordt onderbouwd.


Liefhebben is kwetsbaar zijn.
– C.S. Lewis, The Four Loves

Met jou en God verbonden – Dr. Sue Johnson

Zeven gesprekken voor een leven lang liefde

     
    

   
In deze voor christelijke stellen gereviseerde editie van Johnsons bestseller Houd me vast, gebruikt Johnson emotiegerichte therapie (Emotionally Focused Couple Therapy) in combinatie met behulpzame Bijbelverwijzingen, op de Bijbel geïnspireerde voorbeelden en specifiek christelijke adviezen.


Dit boek brengt je dichter bij God en bij elkaar!Leesfragment 


In het volgende leesfragment kunt u het hoofdstuk genaamd: ‘Wat is er met onze liefde gebeurd? Verlies van verbondenheid’ lezen. 


De liefde laat geen ruimte voor angst.
– Johannes, 1 Johannes 4:18

    N.a.v. Met jou en God verbonden | Dr. Sue Johnson | Kosmos uitgevers | als paperback  


Boekenwereld
Voor de verkoop van onze producten werken wij samen met boekenwereld. Hierdoor bestel je betrouwbaar en gemakkelijk bij een online boekenwinkel die in bezit is van het keurmerk van de Thuiswinkel. Hier vind je meer informatie of veelgestelde vragen over het bestellen bij boekenwereld.