Inspiratie voor goede voornemens

11 januari 2019

Januari is de maand van de goede voornemens. Maar niet iedereen houdt een goed voornemen een jaar lang vol. In dit overzicht kunt u een aantal boeken vinden die u kunnen helpen bij het waarmaken van uw goede voornemen.

 


 

Morgen ga ik echt

Morgen ga ik echt! gaat over hardloopkleding, blessures, looptechnieken en de psychologie van het hardlopen. Hardlopen kan je bijvoorbeeld helpen om af te vallen of om je beter te voelen. Met veel tekeningen, motiverende verhalen, testjes en interviews: start to run today!

 

Bestel het boek hier

 

 


Rust en ruimte in je leven

 

Janneke de Leede gaat in PUUR! in balans op zoek naar manieren waarop vrouwen met een overvolle agenda en druk sociaal leven rust en balans kunnen vinden.

 

Bestel het boek hier

 

 

 


Wandelen en genieten met God

Deze praktische ‘wandelgids’ inspireert je om letterlijk aan de wandel te gaan met God en/of met anderen. Aan de hand van vragen, stiltemomenten, gebedsideeën, Bijbelteksten en creatieve opdrachten kom je letterlijk in beweging.

 

 

Bestel het boek hier

 

 


Omgaan met moeilijke mensen

In Hoe overleef ik moeilijke mensen? introduceert psychotherapeut Jörg Berger beproefde strategieën voor de omgang met moeilijke mensen.

 

Bestel het boek hier

 

 


 

Lucht in je gezin

voorzijde lucht in je gezinIn Lucht in je gezin laat stiltetrainer Mirjam van der Vegt zien dat stilte en kinderen geen onmogelijke combinatie is. Verder wordt er ook een bijpassend Lucht in je gezin weekend voor ouders georganiseerd. Klik hier voor meer informatie.

”Lucht in je gezin” verandert je gezin en je kijk op elkaar op een positieve, verbindende manier. Je leert om in alle verwondering en openheid naar elkaar te luisteren, voor elkaar te bidden en Gods Woord te begrijpen en uit te diepen. – RD. 

 

Gratis online gezinsposters

Het boek werd gemaakt in unieke samenwerking met tekentherapeut Marie-Jeanne Wijnbeek-Simons en een aantal kinderen. Bij het boek horen twee online gezinsposters – die je gratis kan downloaden!

Wil jij deze posters ook in je huis, dat kan!

  1. Ga naar: www.mirjamvandervegt.nl/mirjamsleestafel
  2. Druk op: gratis bonusmateriaal. Vul je gegevens in en de code: Lucht18!
  3. Je kunt de twee posters dan gratis downloaden.

 

Bestel het boek hier

 

Mirjam met Lucht in je gezin

 

Boekenwereld
Voor de verkoop van onze producten werken wij samen met boekenwereld. Hierdoor bestel je betrouwbaar en gemakkelijk bij een online boekenwinkel die in bezit is van het keurmerk van de Thuiswinkel. Hier vind je meer informatie of veelgestelde vragen over het bestellen bij boekenwereld.