In het centrum van geweldloosheid bevindt zich het principe van de liefde.

4 april 2018
martin luther king 2
martin luther king 3
martin luther king 4
martin luther king 1

Vandaag is het precies 50 jaar geleden dat Martin Luther King werd vermoord. Maar zijn charisma en inspiratie leven onverminderd voort. De preken in de bundel Sterk door de liefde en zijn welbespraaktheid, betrokkenheid en overgave raken mensen in het hart en dagen hen uit om kleur te bekennen.

Sterk door liefde

Sterk door liefde - Martin Luther King, Jr.

Vijftig jaar na de moord op Martin Luther King leven diens charisma en inspiratie onverminderd voort. Deze tijd van conflicten en oorlogsdreiging heeft dringend behoefte aan leiders die de boodschap van Martin Luther King weer in praktijk brengen. King predikte een geweldloos verzet dat veel sterker is dan wapens en onderdrukking. In dit boek ‘Sterk door de liefde’ komen zijn bevlogen preken aan bod. Een liefde die sterk is en gefundeerd op rechtvaardigheid en hoop is de enige kracht die haat en onverdraagzaamheid kan overwinnen.

Categorieën

Boekenwereld
Voor de verkoop van onze producten werken wij samen met boekenwereld. Hierdoor bestel je betrouwbaar en gemakkelijk bij een online boekenwinkel die in bezit is van het keurmerk van de Thuiswinkel. Hier vind je meer informatie of veelgestelde vragen over het bestellen bij boekenwereld.