Hedendaagse wonderervaringen

28 januari 2015

‘Eindelijk een protestants wonder!’ roept mijn student-assistente opgetogen. Ze noteert de kenmerken van meer dan duizend hedendaagse wonderverhalen in een gegevensbestand. Deze verhalen zijn de afgelopen tijd naar de KRO gestuurd voor het televisieprogramma ‘Wonderen bestaan’, en aan de Katholieke Theologische Universiteit te Utrecht doe ik op verzoek van de KRO onderzoek naar deze verhalen. Ik word nieuwsgierig: wat ziet mijn – orthodox protestantse – student-assistente als een typisch protestants wonderverhaal?

Lees het hele artikel op PreekWijzer

De PreekWijzer is een online community voor preekvoorbereiding en bevat preekschetsen, homiletisch materiaal, praktische informatie over preekvoorbereiding en preken, materiaal voor kindermomenten, archieven van theologische tijdschriften en een forum rondom preken en preekvoorbereiding.

Boekenwereld
Voor de verkoop van onze producten werken wij samen met boekenwereld. Hierdoor bestel je betrouwbaar en gemakkelijk bij een online boekenwinkel die in bezit is van het keurmerk van de Thuiswinkel. Hier vind je meer informatie of veelgestelde vragen over het bestellen bij boekenwereld.