Van 10 januari tot en met 31 januari 2019 is een aantal e-books flink afgeprijsd! In dit overzicht kunt u de tijdelijk afgeprijsde e-book bekijken.

 


Hoe zullen we leven?

 Van €12,88 nu €8,99

 

Samuel Wells benadert uitdagende vragen in het licht van christelijke hoop en wijsheid in dit opvallende en bijzonder wijze boek dat een verbinding legt tussen de theologie en ons menselijke bestaan in een lijdende wereld.

 

Bestel het e-book hier

 


Het napalmmeisje

Van €12,88 nu €8,99

 

Het napalmmeisje is een schrijnend verhaal over de oorlog in Vietnam en hoe een jong leven in een handomdraai verwoest kan worden. Maar het is ook een hoopgevend boek over de veerkracht die Kim vond in de liefde en genade van God.

 

Bestel het e-book hier

 


 

Sores en zegen

Van €9,99 nu €6,99

 

Een persoonlijk boek over de kerk en het predikantenbestaan , geschreven door een geboren verteller en gelouterd theoloog.

 

Bestel het e-book hier

 


 

Geloven op de tast

Van €12,99 nu €7,99

 

In dit boek gaan Anselm Grün en Thomás halík, twee van de bekendste religieuze schrijvers van onze tijd, in op de waarde van zoeken en de ervaring van de afwezigheid van God voor ons geloof van vandaag.

 

Bestel het e-book hier

 


Alleen bij U

Van €9,99 nu €6,99

 

Psalmen kunnen schreeuwen, ten hemel schreien. Psalmen kunnen klagen, aanklagen. Maar psalmen kunnen ook geborgenheid bieden. Psalmen zijn als een spelonk, waarin je even schuilen mag: ‘Alleen bij U’. In dit boek ligt voor lezing, voor óplezing, dagelijks een handjevol manna gereed.

 

Bestel het e-book hier

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *