Dubbelzout

20 november 2012

Anne-Marie van BriemenAnne-Marie van Briemen is missionair jongerenwerker bij de HGJB. In die functie geeft ze onder andere missionaire jongerencursussen. Met het nieuwe handboek Dubbelzout wil ze  jonge mensen uitdagen om naar zichzelf te kijken als het ‘zout van de aarde’. Aan de hand van denk- en bewustwordings-opdrachten, tips, korte bijbelstudies en voorbeelden krijgen ze alle informatie en inspiratie voor een missionaire levensstijl die ‘dubbelzout’ is. Geschikt voor jongerenkringen, maar ook uitdagend om alleen door te werken.

In de video hieronder gaat Anne-Marie van Briemen in op de achtergronden van Dubbelzout. De twee video’s er onder zijn zgn. korte ‘gereedschapsclips’ voor gebruik door jongerenkringen.

 

Categorieën

Boekenwereld
Voor de verkoop van onze producten werken wij samen met boekenwereld. Hierdoor bestel je betrouwbaar en gemakkelijk bij een online boekenwinkel die in bezit is van het keurmerk van de Thuiswinkel. Hier vind je meer informatie of veelgestelde vragen over het bestellen bij boekenwereld.