Ds. Arie van der Veer en Ellen Laninga vertellen bij Café Grande over hun kinderbijbel

23 oktober 2014

Vorige week waren ds. Arie van der Veer en zijn dochter Ellen Laninga te gast in het radioprogramma Café Grande van Groot Nieuws Radio. Ze vertelden er over de kinderbijbel Luister maar die ze samen hebben geschreven.

PO - Luister maar theoblogie

Luister naar deze uitzending op Groot Nieuws Gemist, start vanaf 29 min 20 sec.

Luister maar

Luister maar - Arie van der Veer

Het verhaal van God met mensen. Arie van der Veer & Ellen Laninga vertellen het in hun eigen woorden na. En vertellen kunnen ze! Spannend, begrijpelijk, liefdevol, en dicht bij de belevingswereld van jonge kinderen. De schitterende kleurenillustraties van Rike Janssen brengen elk verhaal tot leven.

‘Luister maar’ is een kinderbijbel voor kinderen vanaf 4 jaar.
Het bevat een royale keuze uit zowel bekende als minder bekende verhalen. De unieke vertelstemmen van Arie van der Veer & Ellen Laninga en de prachtige illustraties maken deze Bijbel tot een schat voor de hele familie.

Categorieën

Boekenwereld
Voor de verkoop van onze producten werken wij samen met boekenwereld. Hierdoor bestel je betrouwbaar en gemakkelijk bij een online boekenwinkel die in bezit is van het keurmerk van de Thuiswinkel. Hier vind je meer informatie of veelgestelde vragen over het bestellen bij boekenwereld.