Anne Westerduin en Thea Westerbeek over ‘Gewijd genieten’

29 juni 2012

Binnenkort verschijnt het boek Gewijd genieten. Stilteplekken waar ziel en lichaam ont-moeten van Anne Westerduin & Thea Westerbeek. In deze video gaan ze met elkaar in gesprek over hun uitgave.

Categorieën

Reacties (1)

  • jenny lemstra schreef:

    sorry, maar ik zie nog steeds het principe van “gewijd genieten” niet. ik zie wel twee luxe dametjes die graag op mooie plekjes willen eten en babbelen en dat is prima, maar om daar een boekje van aan te schaffen? neuh. ook voorzie ik dat mw. westerduin al weer een nieuw dilemma heeft waarmee ze aan de slag kan in een klooster: “hoe lang kan ik met goed fatsoen een zonnenbril in mijn haar dragen, zowel binnen als buiten?” om tot de conclusie te komen daar ook een boekje over te schrijven: bebrild genieten! ook dat boekje zal ik niet aanschaffen. jenny.

Boekenwereld
Voor de verkoop van onze producten werken wij samen met boekenwereld. Hierdoor bestel je betrouwbaar en gemakkelijk bij een online boekenwinkel die in bezit is van het keurmerk van de Thuiswinkel. Hier vind je meer informatie of veelgestelde vragen over het bestellen bij boekenwereld.