Binnenkort verschijnt het boek Gewijd genieten. Stilteplekken waar ziel en lichaam ont-moeten van Anne Westerduin & Thea Westerbeek. In deze video gaan ze met elkaar in gesprek over hun uitgave.

One thought on “Anne Westerduin en Thea Westerbeek over ‘Gewijd genieten’”

  1. sorry, maar ik zie nog steeds het principe van “gewijd genieten” niet. ik zie wel twee luxe dametjes die graag op mooie plekjes willen eten en babbelen en dat is prima, maar om daar een boekje van aan te schaffen? neuh. ook voorzie ik dat mw. westerduin al weer een nieuw dilemma heeft waarmee ze aan de slag kan in een klooster: “hoe lang kan ik met goed fatsoen een zonnenbril in mijn haar dragen, zowel binnen als buiten?” om tot de conclusie te komen daar ook een boekje over te schrijven: bebrild genieten! ook dat boekje zal ik niet aanschaffen. jenny.

Comments are closed.